Új Wado-Ryu könyv

Hirdetés

BejelentkezésNóva övvuszga és bemutató
Írta: Perjési Tamás   
2021. július 02. péntek, 00:28

2019.12.21.

Néhány kép a december 21.-i, szombati bemutatóról és vizsgáról.

Gratulálunk mindenkinek és jó pihenést a szünetre!

 
PERU: Az ÉV felfedezettje: BARABÁS ALEXANDRA
Írta: Perjési Tamás   
2021. július 02. péntek, 00:27

2019.12.11

Egyesületünk karatékája Barabás Alexandra újabb sikerei: Szandi az Év sportolója és Év felfedezettje lett Peruban is. Szandi ma már külföldön tanul, de kis elsős kora óta karatézik nálunk, többszörös országos bajnok, európa bajnok, világbajnok. Szilárd alapokra építhet bárhol a világon. Ő a bizonyíték hogy lehet !

 
Wadokai Utánpótlás Bajnokság
Írta: Perjési Tamás   
2021. július 02. péntek, 00:24

2019.11.18.

A hétvégén lezajlott a Magyar Wadokai Karate Szövetség Utánpótlás Bajnoksága. A gyerek nagyon szépen versenyeztek, többeknek ez volt az első versenyük. Mindenkinek gratulálunk

a sok éremhez! Amit kiemelnék, az a sok segítség, amit a karatékák és szülők részéről kapott ebben az évben az egyesületünk, hiszen a szokásos évi egy versenyünkhöz képest, idén három versenyt is megszerveztünk, illetve aktívan részt vettünk a szervezésében (köztük egy Európa Bajnokságot.).

Mivel Tibor sensei-t és engem nagyon lefoglaltak a rendezési és bíráskodási feladtok, nagyon köszönöm és nagy örömmel töltött el látni, hogy a fiatal edzők és tanítványok milyen szakértelemmel és figyelemmel fordultak a kisebb társaik felé. Emese Faragó sensei, Gergő Billédi sempai, Kozsán Balázs Kozsán, akik megint sok odafigyeléssel, gondoskodással foglalkoztak a gyerekekkel, és a kisebbek: Barabás Viktor, Billédi Márton és Paál Bendegúz, akik olyan folyamatos szakszerű bemelegítést, és ráhangolódást tartottak, hogy csak néztünk. Öröm volt látni, hogy a mi tanítványaink mögött mindig volt valaki, aki biztatta, segítette (hacsak nem egymás ellen mentek). A küzdőterek mellett segítettek még, szurkoltak, és jóval korábban érkeztek, többek között Kulcsár Zoltán, Mankovics Mátyás és Ákos, Dragojlovics Damjan. A végzett és utánpótlás bírók is kivették a részüket a munkából. Nekik is és minden asztalnál ülő, majd a pakolást is segítő szülő és karatéka munkáját köszönöm még egyszer! Valamint köszönöm a süteményeket is, amivel a bírói büfét színesíthettük ! Néhány kép a versenyről, amelyeket köszönök Gábor Fehérnek !

 
További cikkeink...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

3. oldal / 89


Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla 1.5 templates vps hosting Valid XHTML and CSS.