Új Wado-Ryu könyv

Wadokai Utánpótlás Bajnokság PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Perjési Tamás   
2021. július 02. péntek, 00:24

2019.11.18.

A hétvégén lezajlott a Magyar Wadokai Karate Szövetség Utánpótlás Bajnoksága. A gyerek nagyon szépen versenyeztek, többeknek ez volt az első versenyük. Mindenkinek gratulálunk

a sok éremhez! Amit kiemelnék, az a sok segítség, amit a karatékák és szülők részéről kapott ebben az évben az egyesületünk, hiszen a szokásos évi egy versenyünkhöz képest, idén három versenyt is megszerveztünk, illetve aktívan részt vettünk a szervezésében (köztük egy Európa Bajnokságot.).

Mivel Tibor sensei-t és engem nagyon lefoglaltak a rendezési és bíráskodási feladtok, nagyon köszönöm és nagy örömmel töltött el látni, hogy a fiatal edzők és tanítványok milyen szakértelemmel és figyelemmel fordultak a kisebb társaik felé. Emese Faragó sensei, Gergő Billédi sempai, Kozsán Balázs Kozsán, akik megint sok odafigyeléssel, gondoskodással foglalkoztak a gyerekekkel, és a kisebbek: Barabás Viktor, Billédi Márton és Paál Bendegúz, akik olyan folyamatos szakszerű bemelegítést, és ráhangolódást tartottak, hogy csak néztünk. Öröm volt látni, hogy a mi tanítványaink mögött mindig volt valaki, aki biztatta, segítette (hacsak nem egymás ellen mentek). A küzdőterek mellett segítettek még, szurkoltak, és jóval korábban érkeztek, többek között Kulcsár Zoltán, Mankovics Mátyás és Ákos, Dragojlovics Damjan. A végzett és utánpótlás bírók is kivették a részüket a munkából. Nekik is és minden asztalnál ülő, majd a pakolást is segítő szülő és karatéka munkáját köszönöm még egyszer! Valamint köszönöm a süteményeket is, amivel a bírói büfét színesíthettük ! Néhány kép a versenyről, amelyeket köszönök Gábor Fehérnek !

 


Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla 1.5 templates vps hosting Valid XHTML and CSS.